Yritys

Fysioterapia Moilanen on vuonna 2016 perustettu fysioterapia-alan yritys, joka tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta fysioterapiaa sekä hierontapalveluja. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja jatkuvalla kouluttautumisella pyrimme varmistamaan, että sinulle on tarjolla tehokasta ja viimeisimpään tutkimustietoon perustuvaa hoitoa.

Tarjoamme palveluitamme tällä hetkellä Hönttämäki-Talvikankaan alueella Oulussa sijaitsevassa toimipisteessä, jossa teitä palvelee OMT-fysioterapeutti Vikke Moilanen. Vikke on valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) 2015 ja suorittanut OMT-fysioterapiaan erikoistumis 2020-22. Hänen erikoisalaansa ovat kaikki tuki- ja liikuntaelimistön vaivat eli erilaisista lihas-, nivel- tai hermoperäisistä syistä johtuvat oireet (esim. niska-, selkä-, lantio-, ylä- ja alaraajaoireet sekä kasvojen ja pään alueen kivut ja purentaongelmat).

Saat meihin yhteyden puhelimitse sekä sähköpostilla tai sähköisellä yhteydenotto-lomakkeella.  Ajanvaraus onnistuu myös netin kautta.

Henkilökunta

Vikke Moilanen

Fysioterapeutti OMT

Faskiamanipulaatio Stecco (level I ja II)

Selkärangan manuaalinen tutkiminen ja hoito (C1/2 OMT-kurssi)

Akupunktio

Purentaelimistön fysioterapia (TMD)

Liikekontrollihäiriöiden toiminnallinen fysioterapia -koulutus