Fysioterapia

Fysioterapiassa hoidetaan kehon kiputiloja erilaisilla manuaalisilla menetelmillä sekä omatoimiseen, aktiiviseen kuntoutukseen opastavalla fysioterapeuttisella neuvonnalla ja ohjauksella. Koska jokainen ihminen on yksilö, räätälöimme asiakkaillemme aina juuri heille sopivan henkilökohtaisen kuntoutussuunnitelman oikeine hoitomuotoineen ja kotiharjoitteineen.

Perusteellisen haastattelun ja tutkimisen kautta varmistamme asianmukaisen hoidon toteutumisen. Toimintafilosofiaamme kuuluu myös, että oireiden lisäksi huomioimme niiden aiheuttajan. Esimerkiksi lihaskireyksiä hoidettaessa on syytä selvittää myös se, mistä ne johtuvat. Laittamalla kuntoon myös kipuja aiheuttavan tekijän minimoimme riskin vaivojen uusiutumiseen. Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, neurologiset sairaudet, urheiluvammat, erilaisten leikkausten jälkeiset kuntoutukset sekä kivun hoito ovat yleisiä syitä hakeutua fysioterapiaan.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös, mikäli tunnet kaipaavasi apua liikkumiseen liittyvissä kysymyksissä. Fysioterapiaan voi tulla joko ilman lähetettä tai lääkärin lähetteellä, jolloin saadusta hoidosta on haettavissa Kela-korvaus.